Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Κάνουν τους πόθους τους πραγματικότητα;

"Υπό διάλυση ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας – 45 ενεργά μέλη προσχωρούν στη Λαϊκή Ενότητα"
Έτσι τιτλοφορεί άρθρο του site της πόλης μας με αφορμή την προσχώρηση 45 σ. μας στην ΛΑ.Ε.
Το ερώτημα είναι αν ο φίλος συντάκτης κάνει τους πόθους του πραγματικότητα ή αν έχει "εσωτερική πληροφόρηση". Όμως το μεν πρώτο δεν συνάδει με την δημοσιογραφική δεοντολογία το δε δεύτερο δεν συνάδει με το ήθος της Αριστεράς των σ. μας.
Ας τον πληροφορήσουμε όμως αυτόν και τους αναγνώστες ότι πιστοί στον ΣΥΡΙΖΑ, στην κυβέρνηση και την Αριστερά παραμένουν εκατοντάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας από τα οποία δεκάδες είναι πολιτικά, οργανωτικά και συνδικαλιστικά στελέχη καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία της Ν.Ε.
Για μας δύσκολη και δυσάρεστη είναι και η αποχώρηση ενός συντρόφου. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και με αυτές τις δυσκολίες προασπιζόμενοι τα λαϊκά συμφέροντα από το πρίσμα της Αριστεράς.
Και στο κρίσιμο ερώτημα Συμφωνία ή άτακτη χρεωκοπία επιλέξαμε την Συμφωνία. Και ο δύσκολος αγώνας που δώσαμε ανεξάρτητα ακόμα και του αποτελέσματος αποδεικνύει ότι είμαστε και η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να τα καταφέρει στα δύσκολα. 
Και αυτό θα το επιβεβαιώσει και ο Ελληνικός λαός στις κάλπες μέσα από ένα προεκλογικό αγώνα που θα συζητιούνται επιχειρήματα και όχι κτυπήματα κάτω από τη μέση.