Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ο λύκος κι αν εγέρασε


Οι πονηριές του Βαγγέλα. Από την μια επιτίθεται καθημερινά προσωπικά κατά του Τσίπρα με χαρακτηρισμούς και ψέμματα και από την άλλη υποτίθεται ότι θέλει συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ψαρεύει σε θολά νερά , εκτελώντας τα σχέδια των μεγαλοκαναλαρχών και όχι μόνο για μεγάλο συνασπισμό. 
Από την άλλη προσπαθεί να ικανοποιήσει  και ένα απολίτικο σύνθημα το "όλοι μαζί", λες και μπορούν να έχουν τις ίδιες αφετηρίες, να έχουν τις ίδιες πολιτικές, και να εξυπηρετούν τα  συμφέροντα των ίδιων κοινωνικών ομάδων του κεφαλαίου και των εργαζομένων η δεξιά και η αριστερά. 
Έτσι  προσπαθεί να φανεί διαλλακτικός και κεντρώος τρομάρα του και από την άλλη προσπαθεί να αποδομήσει τον Τσίπρα ελπίζοντας ότι έτσι θα του στερήσει κάποιους ψήφους. 

Η Ν.Δ. της διαπλοκής, του πελατειακού κράτους, του κομματισμού, των απολύσεων, της ανεργίας, του γκρεμίσματος του κοινωνικού κράτους, των νυκτερινών ντροπολγιών, του άκρατου φιλελευθερισμού, των δομημένων, της λίστας Λαγκάρντ και των ουκ έστι αριθμόν παρανομιών τι σχέση έχει με τα λαϊκά συμφέροντα του απλού λαού των αγροτών, των εργαζομένων, των επαγγελματιών;

Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμην άλλαξε μήτε την κεφαλήν του κ. Μεϊμαράκη και οι της Ν.Δ.