Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Βεβαίως και στην Πιερία έχουμε μνήμη και συνείδηση

Βεβαίως φίλοι του ΠΑΣΟΚ Πιερίας όλοι έχουμε μνήμη και συνείδηση.
Και γι αυτό γνωρίζουμε ότι η καταγγελλόμενη από εσάς αντιλαϊκή πολιτική Σαμαρά και Μέρκελ υποστηρίχτηκε από το σημερινό ΠΑΣΟΚ το οποίο συγκυβερνά με τον Σαμαρά.
Σήμερα Σαμαράς και Βενιζέλος υπακούοντας τυφλά στις επιταγές της Μέρκελ και των πιο αντιδραστικών Ευρωπαϊκών δυνάμεων σέρνουν την Ελλάδα και το λαό της στον όλεθρο και την καταστροφή.
Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ από τους πολίτες του ευρύτερου

προοδευτικού πόλου και όχι μόνο είναι η μόνη λύση για να κάνουμε κουμάντο στο τόπο μας, να αλλάξει ο προσανατολισμός της Ε.Ε., να βάλουμε τους ανθρώπους πάνω από τα κέρδη αλλά και για να ανατραπεί αυτή η νεοφιλελεύθερη συγκυβέρνηση, να ανοίξει ο δρόμος για πολιτικές αλλαγές στην πατρίδα μας, για φιλολαϊκές πολιτικές, για την παραγωγική ανασυγκρότηση σε όφελος των εργαζομένων και όλου του λαού της.
Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν επιβάλλει η μνήμη και η συνείδηση, για ριζικές αλλαγές στην Ευρώπη και ανατροπή της συγκυβέρνησης στην πατρίδα μας.


Αντώνης Δ. Μάντζιος, οικονομολόγος
δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης


Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Πιερίας

Στη Πιερία έχουμε μνήμη και συνείδηση. Την Κυριακή στις 25 να δώσουμε την απάντηση μας.


Οι επικείμενες ευρωεκλογές είναι η πρώτη μεγάλη προσπάθεια για την αλλαγή συσχετισμών στη Ευρώπη. Για να...περάσουμε σε μια Ευρώπη με προοδευτικό πρόσημο.
Η κυρίαρχη πολιτικής της σκληρής λιτότητας, που ακλουθήσανε οι συντηρητικές δυνάμεις της Ευρώπης πρέπει να αλλάξει. Οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές δείχνουν το δρόμο, με περισσότερη αλληλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη. Οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν μεταξύ του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος και των συντηρητικών δυνάμεων της Ευρώπης που εκφράζει το κόμμα της κα Μέρκελ και του κ Σαμαρά. Ο κος Τσίπρας και ο Σύριζα με την ευρωφοβική στάση τους αλλά και τις αλλεπάλληλες παλινωδίες δεν μπορούν να αποτελέσουν λύση για τη χώρα. Το ξέρουμε όλοι καλά. Στην κάλπη πρέπει και στη Πιερία, να δείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Η δημοκρατική παράταξη είναι παρούσα. Γιατί η ψυχή της Παράταξης είναι πάντα ζωντανή, η καρδιά της Παράταξης χτυπάει και την κρίσιμη στιγμή, όταν πρέπει να μιλήσει ο λαός και όταν η συνείδηση της ιστορίας γίνεται έντονα παρούσα, η Δημοκρατική Παράταξη με τα στελέχη της, με τους ανθρώπους της, είναι αυτή που σηκώνει το βάρος και τελικά κερδίζει το εθνικό, δημοκρατικό στοίχημα.

Σε αυτήν τη προσπάθεια νέα παιδιά αλλά και έμπειρα στελέχη δίνουν το αγώνα τους από το ψηφοδέλτιο της Ελιάς. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δεν κρύφτηκαν στα δύσκολα, δεν αναζήτησαν καταφύγια δεξιά και αριστερά . Είναι εδώ απέναντι σε αυτούς που ευνοήθηκαν από τη παράταξη και που σήμερα μας κουνάνε το δάκτυλο. Αλλά εδώ στη Πιερία, έχουμε μνήμη και συνείδηση. Την Κυριακή στις 25 θα δώσουμε την απάντηση μας. Καλό μας αγώνα.

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ