Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη αν παραγραφούν χρέη του ΠΑΣΟΚ

Ο  Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ ζητούν  η "ΕΛΙΑ" να χρηματοδοτηθεί ως ΠΑΣΟΚ ( με το ποσοστό που είχε το 2009) για τις ευρωεκλογές να μην χρεωθεί όμως η "ΕΛΙΑ  με τα χρέη του ΠΑΣΟΚ ώστε να διαγραφούν
Μετά την τροπολογία που κατέθεσε



Για «άθλια στάση πολιτικού καιροσκοπισμού» κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ευάγγελο Βενιζέλο, απαντώντας στη χθεσινή επικριτική δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για την ενέργεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταθέσει τροπολογία στη Βουλή για τα χρέη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στις τράπεζες.



Η αξιωματική αντιπολίτευση δεσμεύεται ότι σε περίπτωση απόρριψης της τροπολογίας που κατέθεσε για τη μη διαγραφή των χρεών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο κ. Βενιζέλος προτίθεται να πάρει κανονικά τη χρηματοδότηση για τις εκλογές ως «Ελιά», αν και προοριζόταν για το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν θέλει να πληρώσει για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ.

«Πρόκειται για μία άθλια στάση πολιτικού καιροσκοπισμού από αυτές που μας έχει συνηθίσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Τον αφήνουμε στην κρίση του ελληνικού λαού» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

ΠΗΓΗ:  IN.GR