Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ντόρα Μπακογιάννη:"Δημοκρατία είναι να ψηφίζετε και να καταψηφίζετε. Αν δεν σας αρέσει να πάτε στην Βόρεια Κορέα."

Ντόρα Μπακογιάννη:
     Έτσι απάντησε η κ. Μπακογιάννη σε διαμαρτυρόμενους πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού. Πολίτες που διαμαρτύρονταν για το Μνημόνιο το Δ.Ν.Τ. και την Τρόικα.

δείτε το βίντεο


       Αυτή είναι η δημοκρατία κατά την κ. Μπακογιάννη. Να υποκλέπτεται η ψήφος των πολιτών, η κυβέρνηση από το προεκλογικό λεφτά υπάρχουν να διαλύει τα πάντα, οι πολίτες να εξαθλιώνονται, η πατρίδα να ξεπουλιέται, οι βουλευτές να ψηφίζουν εκβιάζοντας και εκβιαζόμενοι, άλλοι να πηγαίνουν από το ένα κόμμα στο άλλο, και τον λαό τον θέλει στη γωνία η κ. Μπακογιάννη. Να περιμένει πότε θα έρθουν οι εκλογές για να τον ξεγελάσουν και πάλι.
   Μόνο που  κ. Μπακογιάννη η Δημοκρατία δεν είναι μια μέρα κάθε τέσσερα χρόνια. Δημοκρατία είναι η καθημερινή συμμετοχή των πολιτών στα κοινά. Άλλωστε υπάρχει και το άρθρο 120 του Συντάγματος το παλιό 1-1-4 που διαδήλωναν στον πατέρα σας.
      Όσο για την Β. Κορέα ατυχές παράδειγμα κυρία Μπακογιάννη για μια δυναστεία που κληρονομικώ δικαίω τυραννά ένα λαό,  όπως και εσείς και η οικογένειά σας  κληρονομικώ δικαίω θέλετε να κυβερνήσετε την Ελλάδα.
       Ως στέλεχος  και πρωτοκλασσάτος υπουργός  της Ν.Δ. για πολλά πολλά χρόνια έχετε προσωπικές ευθύνες για την κατάσταση της πατρίδας μας αλλά και για το μνημόνιο που ψηφίσατε.
       Και κάτι ακόμα. Πόσο δημοκρατικό είναι η ΖΗΜΕΝΣ να χρηματοδοτεί τα κόμματα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ για χρόνια, αλλά και πολιτικούς με όνομα και παράδοση ακόμα και οικογενειακώς, και η Ελληνική Βουλή να το κουκουλώνει; Επ αυτού έχετε εσείς προσωπικά να μας πείτε κάτι;