Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Μπράβο και πάλι μπράβο στον Σαμαρά

                        
Πανηγυρίζει ο Σαμαράς και η Ν.Δ. ότι με τις διαπραγματευτικές του ικανότητες:

 1) κέρδισε τον 13 και 14 μισθό κι ας χάνουν  οι εργαζόμενοι   από 3 μέχρι και 6 μισθούς.

2) Δεν θα αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες. Εννοεί άμεσα. Γιατί όπως θα διαβάσετε παρακάτω στο νέο μνημόνιο προβλέπεται η εξίσωσή τους με τις πραγματικές φέτος τον Ιούνιο. Μπράβο κ. Σαμαρά.

3) Έσωσε λέει τις συντάξεις. Κ. Σαμαρά με τα νέα μέτρα ( μείωση των αποδοχών) τα ασφαλιστικά ταμεία θα χάσουν εφέτος 6 δις. Όταν δεν μπορείτε να βρείτε 300 εκατ. τώρα για το ασφαλιστικό αλήθεια πως  θα βρείτε 6 δις σε έξι μήνες;

Ή  τότε θα επικαλεστείτε τον ρεαλισμό και θα μας καλέστε για μειώσεις 50% των συντάξεων και βάλε;




       Εθνικό καθήκον για τον Σαμαρά και τον  Παπανδρέου η ψήφιση της νέας σύμβασης ( οποία σύμπτωσις).

Και εκλογές μετά λέει ο κ. Σαμαράς αφού ψηφιστεί το PSI, ο εφαρμοστικός νόμος του νέου μνημονίου και γίνει και η ανταλλαγή των ομολόγων.

        Πιστεύει ο κ. Σαμαράς ότι ο ίδιος ως κυβέρνηση μετά τις εκλογές θα αποφύγει την ευθύνη των συνεπειών του νέου μνημονίου επειδή  ψηφίστηκε επί Παπαδήμου;

       Πιστεύει αλήθεια ότι για τα σημεία που συμφώνησε σήμερα, μπορεί να διαφωνήσει αύριο όταν προβλέπεται ότι κάθε τρίμηνο θα ελέγχεται η εφαρμογή των μέτρων και θα λαμβάνονται νέα μέτρα  για κάθε απόκλιση;

         Λέτε να μην ενδιαφέρεται να κυβερνήσει, αρκεί να γίνει έστω και για λίγο πρωθυπουργός, για να γραφτεί στο μακρύ κατάλογο των πρωθυπουργών της Ελλάδας.

        Ή  πιστεύει στη μνήμη των χρυσόψαρων που αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά οι Έλληνες ψηφοφόροι,  αφού μετά την κυβερνητική κατάντια του ΠΑΣΟΚ, ψήφισαν Ν.Δ. τα έκανε  η Ν.Δ. θάλασσα, αναγκάστηκαν σε εκλογές, βγήκε το ΠΑΣΟΚ με το λεφτά υπάρχουν, και αφού μας έριξαν στο γκρεμό, βοηθούντος και του Σαμαρά τώρα,  ετοιμάζονται να ψηφίσουν ξανά ΝΔ., και μετά ΠΑΣΟΚ ή κάποια μετάλλαξή του και πάλι από την αρχή;

      Πάντως σε ένα έχουν δίκιο οι ξένοι. Για την κατάντια της πολιτικής μας ηγεσίας στις δύσκολες στιγμές που περνάμε. Μια ευθύνη που περνάει και στον λαό της Ελλάδας στο βαθμό που δεν τους πετάμε στα σκουπίδια και ακόμη τους ανεχόμαστε.  



Να τι προβλέπεται για τις αντικειμενικές αξίες, την ένδοξη νίκη του Αντώνη Σαμαρά.



Να φτάσουν τις πραγματικές τιμές

Αυξήσεις στις αντικειμενικές των ακινήτων από Ιούνιο προβλέπει το νέο μνημόνιο



Αθήνα 11/2/2012 

Αυξήσεις στις αντικειμενικές τιμές των ακινήτων από τον Ιούνιο προβλέπει το νέο μνημόνιο που κατατέθηκε στη Βουλή. Σε αυτό προβλέπεται ότι οι αντικειμενικές τιμές των ακινήτων πρέπει να αυξηθούν στα επίπεδα των τιμών που ισχύον στην αγορά.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να οδηγήσει σε σημαντική αύξηση των σημερινών αντικειμενικών τιμών και να αυξήσει τη φορολογική επιβάρυνση των ακινήτων.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

mantzios-antonis.blogspot.com