Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Εργατικό Κέντρο Κατερίνης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ


Αποτέλεσμα εικόνας για εργατικό κέντρο ΚατερίνηςΤο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους του Νομού Πιερίας 
να πάρουν μέρος μαζικά στην 48ωρη Γενική Απεργία την Παρασκευή 6 Μάη & το Σάββατο 7 Μάη που προκύρηξε η ΓΣΕΕ και να συμμετέχουν στηνΠρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης την Κυριακή 8 Μάη στις 10:30 το πρωί.
Η Κυβέρνηση, σερνόμενη πίσω από τις απαιτήσεις των δανειστών, και προκειμένου να αποδείξει ότι είναι καλός μαθητής στο Eurogroup στις 9 ΜΑΗ, αποφάσισε εκτάκτως να ψηφίσει στη Βουλή και μέσα στο Σαββατοκύριακο, το Αντισφαλιστικό νομοσχέδιο, που έχει ετοιμάσει και διαλύει τη Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση και τις συντάξεις.
Πρόκειται για μια απαράδεκτη μεθόδευση, που εκτός άλλων έχει ως στόχο να πιαστούν στον ύπνο οι εργαζόμενοι, τα Συνδικάτα και ο Ελληνικός λαός. Τα επιχειρήματα τους γνωστά…. Αυτά που 6 χρόνια ακούμε. Ψηφίζουν, για το «καλό» μας, τα χειρότερα.
Καλούμε την κυβέρνηση, έστω και την ύστατη ώρα, να αποσύρει το σχέδιο για το ασφαλιστικό που μόνο στόχο έχει την εξυπηρέτηση των δανειστών και την πληρωμή των «θεσμών». Καλούμε τους Βουλευτές του Νομού Πιερίας να μη ψηφίσουν σε καμία περίπτωση αυτά τα μέτρα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε αυτό το νομοσχέδιο να μείνει στα χαρτιά.
Εχουμε καθήκον να αγωνιστούμε και να αντισταθούμε, με όλες μας τις δυνάμεις, ενάντια στη νέα επίθεση που δεχόμαστε.

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 και 7 ΜΑΗ
ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ στις 10:30 π.μ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ