Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Το νέο βίντεο τουριστικής προβολής του Δήμου Σουλίου (+ΒΙΝΤΕΟ)

Στο βίντεο προβάλλονται προορισμοί που δεν είχαν προβληθεί παλαιότερα όπως είναι η Ουζντίνα, τα Σπυροπηγάδια , τα χωριά των Πέντε Εκκλησιών και της Πλακωτής 


Στα πλαίσια προώθησης και ανάδειξης του Δήμου Σουλίου με ψηφιακό υλικό , ολοκληρώθηκε το βίντεο που προβάλει μνημεία, αξιοθέατα, χωριά, μονές εκκλησίες και ορεινούς όγκους του δήμου.

Το βίντεο διάρκειας περίπου 11 λεπτών, ήδη κερδίζει τις εντυπώσεις μετά από ανάρτησή του στο facebook και στο κανάλι του δήμου Σουλίου στο YouTube.

Στο βίντεο προβάλλονται προορισμοί που δεν είχαν προβληθεί παλαιότερα όπως είναι η Ουζντίνα, τα Σπυροπηγάδια , τα χωριά των Πέντε Εκκλησιών και της Πλακωτής , ορεινοί όγκοι όπως είναι αυτό της Χιονίστρας και του Γκορίλα , ο Καλαμάς, κάστρα ( Ελευθεροχωρίου, Αγίου Δονάτου), η Αρχαία Φωτική και ο Κοκκυτός ποταμός, αλλά και οι λίμνες Προντάνη και Χότκοβα.

Επιπλέον προβάλλονται η πόλη της Παραμυθιάς, ορειβατικά και περιπατητικά μονοπάτια (Χιονίστρα, Άγιος Αρσένιος, Σταυρός) , το γνωστό Σούλι και οι Πηγές του Αχέροντα με την Σκάλα της Τζαβέλαινας.

Το βίντεο τελειώνει μαγικά με νυχτερινές λήψεις timelapse από επιλεγμένα σημεία του δήμου.

Για την δημιουργία του βίντεο λήφθηκαν πάνω από 10.000 φωτογραφίες (για τα timelapse), πάνω από 600 κλιπάκια βίντεο (για το μοντάζ) και διανύθηκαν περίπου 800 χιλιόμετρα σε βάθος χρόνου 8 μηνών.

Στόχος του δήμου είναι η προσέλκυση τουριστών όλη τη διάρκεια του χρόνου αλλά και η αποστολή του ηλεκτρονικά με ειδικά διαμορφωμένο newsletter σε τουριστικούς πράκτορες ανά την υφήλιο.

Δείτε το βίντεο που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Μαλαμίδη (thesprotia3d.gr):