Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ο Χατζησωκράτης και η ΔΗΜΑΡ σε άγρα «ημετέρων» για προσλήψεις διευθυντών

Σε άγρα «συντρόφων» βγήκε το έτερο ...τρίτο και ...κοντύτερο κόμμα της συγκυβέρνησης για προσλήψεις ημετέρων ως διοικητές και υποδιοικητές νοσοκομείων.
Ένα e-mail που κατά λάθος βγήκε σε προφίλ χρήστη στο Facebook, και αφορά ενημέρωση για προσλήψεις στο Δημόσιο, από τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος Δημήτρη Χατζησωκράτη, ήταν αρκετό για να τον εκθέσει ανεπανόρθωτα τόσο εκείνον όσο και την «αγία αριστερά» ΔΗΜΑΡ, που κατά τα άλλα μάχεται μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για την αξιοκρατία, την αποκατάσταση της αξιοπιστίας και της τιμιότητας και την επανίδρυση του κράτους και του τέλους στις πελατειακές σχέσεις στην πολιτική ζωή του τόπου.
Απλά αποδείχτηκε το μάλλον προφανές, πως ενώ κάποτε η «αξιοκρατία» για προσλήψεις στο Δημόσιο περιοριζόταν στην δεξαμενή ημετέρων της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ, τώρα απέκτησαν και την ρεζέρβα του ΠΑΣΟΚ με κόκκινο logo που ακούει στο όνομα ΔΗΜΑΡ. Και είναι βέβαια να αναρωτιέται κανείς αν αυτοί οι τρεις θα επανιδρύσουν το κράτος! Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ενημέρωση από τον Δημήτρη Χατζησωκράτη προς μέλη του κόμματος, για την προκήρυξη θέσεων διοικητών και υποδιοικητών σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Ίσως να μην ήταν τόσο μεμπτό αν ο κ. Χατζησωκράτης απλά ενημέρωνε για τον διαγωνισμό και δεν ζητούσε από τους παραλήπτες του e-mail να στείλουν στη ΔΗΜΑΡ τα ονόματα και τα βιογραφικά τους, όσοι από τους παραλήπτες έκαναν τα χαρτιά τους για τις θέσεις. Με την επιστολή του αυτή, ενημερώνει πότε λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, αποστέλλει κατάλογο των νοσοκομείων όπως προέκυψαν από τις συνενώσεις και καλεί τους παραλήπτες να καταθέσουν εγκαίρως τα δικαιολογητικά τους αλλά και να ενημερώσουν την ΔΗΜΑΡ για τις αιτήσεις που θα κατατεθούν.

Η επιστολή που ανήρτησε χρήστης (προφανώς κατά λάθος παραλήπτης...) στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook είναι η εξής:



http://www.newsbomb.gr