Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Πρωτοπόρα η δημοτική μας αρχή. Χαρτί στα τζάμια για την αντηλιά

Συνεχίζοντας τις πρωτοποριακές οικολογικές της  δραστηριότητες  η δημοτική αρχή Κατερίνης σκέπασε και φέτος τα τζάμια με σκούρο  χαρτί στο ισόγειο του δημοτικού καταστήματος για να προστατεύσει τους εργαζόμενους  από την αντηλιά και τη ζέστη αποδεικνύοντας τα φιλεργατικά της αισθήματα.
      Έτσι κάνει οικονομία για το Δήμο, προστατεύει το περιβάλλον αφού το χαρτί μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί, δεν σπαταλά για τέντες , διαπαιδαγωγεί Σπαρτιάτικα τους εργαζόμενους και τους πολίτες που συναλλάσσονται  και τέλος αποδεικνύει ότι είναι στο πνεύμα των περικοπών για τους εργαζόμενους όπως επιτάσσει η Τρόικα  και το μνημόνιο. Εύγε λοιπόν στη δημοτική αρχή και ελπίζουμε να επεκτείνει τις δράσεις της και στους άλλους ορόφους.
Άλλωστε με αυτές τις οικονομίες αλλά και από το γάλα των εργατών καθαριότητας, και τις στολές της δημοτικής αστυνομίας εξοικονόμησε τις 18.000 ευρώ για την συνδιοργάνωση της έκθεσης του Επιμελητηρίου.
Και παρακαλώ. Όσοι μιλάνε για το γάλα του εργάτη, για τα οφειλόμενα δεδουλευμένα είναι λαϊκιστές. Δεν μπορεί μια δημοτική αρχή να ασχολείται με προβλήματα ή μάλλον με οφειλές της  στο λαό.  Νάταν αμοιβές Προέδρων μάλιστα.