Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Τα λέει στην πεθερά για να τ΄ ακούσει η νύφη

Παναγιωτόπουλος: Όχι περαιτέρω περικοπές μισθών στις Ένοπλες Δυνάμεις          Έχει την πλάκα του ο Παναγιωτακόπουλος με τις δηλώσεις του τις τελευταίες μέρες για τα   ειδικά μισθολόγια των ενόπλων δυνάμεων.
       Σαν να είναι αντιπολίτευση, σαν να εκλιπαρεί ένα πράμα, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό αλλά με τη ματιά στην Τρόικα περιμένοντας το ξεροκόμματο.
       Μοιραίοι και άβουλοι αντάμα υπουργός και πρωθυπουργός απευθύνονται στα ΜΜΕ για να μας δείξουν δήθεν πόσο αντιστέκονται στην επιταγές της Τρόικας,  ειδικά για το μισθολόγιο των στρατιωτικών,  την ίδια στιγμή που έχουν αποδεχθεί τα πάντα.
       Αλήθεια με αυτές τις δηλώσεις του Παναγιωτακόπουλου  δίπλα σε γαλονάτους ένστολους τη παράδειγμα δίνουν στους στρατιωτικούς, τι παράδειγμα δίνουν στους πολίτες, ποια είναι η αξιοπιστία τους αφού η υπακοή τους είναι βέβαιη;
      Κύριε Παναγιωτακόπουλε, κύριε Σαμαρά,  κύριοι της εσωτερικής Τρόικας, αφήστε τις κλάψες, αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα.
      Ή  εφαρμόζετε την πολιτική σας ή παραιτήστε. Γιατί έχετε εκλεγεί, όπως έχετε εκελγεί  τέλος πάντων,  για να εφαρμόσετε την πολιτική σας και όχι να μιξοκλαίτε ότι δήθεν σας το επιβάλλει η Τρόικα.
      Το κάτω κάτω αν είναι να κυβερνηθούμε από την Τρόικα δεν χρειαζόμαστε μεσάζοντες. 
Διαβάστε τις δηλώσεις.
Παναγιωτόπουλος: Όχι περαιτέρω περικοπές μισθών στις Ένοπλες Δυνάμεις
«Είναι απόφαση από την αρχή του ίδιου του Πρωθυπουργού, πως πρέπει να δοθεί η μάχη μέχρι το τέλος και αυτή η μάχη να είναι επιτυχής, για να μην υπάρξουν άλλες περικοπές μισθών στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Π. Παναγιωτόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, που αφορούν τον προϋπολογισμό του Υπουργείου, τιςδαπάνες για εξοπλιστικά προγράμματα, τα ειδικά μισθολόγια, τις προτεραιότητες και τις ανάγκες που υπάρχουν στο Υπουργείο.
«Είναι απόφαση από την αρχή του ίδιου του Πρωθυπουργού, πως πρέπει να δοθεί η μάχη μέχρι το τέλος και αυτή η μάχη να είναι επιτυχής, για να μην υπάρξουν άλλες περικοπές μισθών στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Ο Πρωθυπουργός, πάνω από όλα, μετά εγώ, ως υπουργός Άμυνας, πριν από λίγες ημέρες – το διαπιστώσατε και εσείς – ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όλοι συμμεριζόμαστε αυτήν την ανάγκη, την αναγκαιότητα να μην υπάρξουν άλλες περικοπές σε όσους υπηρετούν στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις» πρόσθεσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.
«Η αποστολή τους είναι πολύ βαριά. Τη φέρνουν σε πέρας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι περικοπές που έχουν υποστεί στους μισθούς τους, είναι πολύ μεγάλες, όπως και ο υπόλοιπος, βεβαίως, ελληνικός λαός. Είναι 37% αυτές οι περικοπές. Άρα, πρέπει να υπερασπίσουμε την αξιοπρέπεια των οικογενειών τους και να κάνουμε την καθημερινότητά τους, όσο γίνεται λιγότερο δύσκολη.
Όλα αυτά τα θέματα έχουν εξεταστεί και πάντοτε κάτω από τις εντολές και την καθοδήγηση του Πρωθυπουργού, προχωρεί η υλοποίησή τους».