Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Νέες ποσότητες «μαϊμού» προϊόντων κρυμμένες σε φορτηγό


Εντοπίστηκαν σε ΙΧΦ αυτοκίνητο στο Λάκκωμα Χαλκιδικής
Επιπλέον 1.032 πλήρεις φιάλες απομιμητικού προϊόντος απορρυπαντικού σε ΙΧΦ αυτοκίνητο 
στοΛάκκωμα Χαλκιδικής εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης. Χειροπέδες έβαλε ξανά ο 52χρονος ιδιοκτήτης της υπεραγοράς τροφίμων Αρβανιτίδης, ο 45χρονος συνεργός του καθώς και ο 33χρονος αλλοδαπός. Πλέον όλοι διώκονται για κακούργημα.Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας, κρυμμένο σε ρέμα στην περιοχή Λάκκωμα Χαλκιδικής, ένα Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 45χρονου, εντός του οποίου υπήρχαν αποθηκευμένες 1.032 πλήρεις φιάλες υγρού απομιμητικού απορρυπαντικού, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς και απόκρυψης απομιμητικών προϊόντων.

Σύμφωνα με αρμόδιο υπάλληλο της παθούσας εταιρίας παραγωγής του συγκεκριμένου απορρυπαντικού προϊόντος, οι εν λόγω φιάλες είναι εξ ολοκλήρου πλαστές, φέρουν πλαστές ετικέτες και αμφιβόλου ποιότητας περιεχόμενο. Επίσης, η οικονομική ζημία που θα προκαλούνταν από την πώληση αυτών υπολογίζεται στις 11.400 ευρώ.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκε εκ νέου δικογραφία κακουργηματικής μορφής σε βάρος του 52χρονου ιδιοκτήτη υπεραγοράς τροφίμων, του 45χρονου συνεργού του και του 33χρονου αλλοδαπού, για παραβάσεις των Νόμων «Περί Σημάτων», «Περί Αθέμιτου Ανταγωνισμού» και «Πλαστογραφία».

Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον Γ΄ Τακτικό Ανακριτή Θεσσαλονίκης σε βάρος των τριών, δυνάμει των οποίων εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: voria.gr