Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Μιχαλολιάκος σε νέο παραλήρημα κατά Αντετοκούνμπο και όχι μόνο



Νέο ρατσιστικό παραλήρημα από τον Νίκο Μιχαλολιάκο ενάντια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και στον πρόεδρο των Milwaukee Bucks, ομάδα όπου μεταγράφηκε ο Έλληνας μπασκετμπολίστας.

«Βρήκαν έναν νεαρό νιγηριανό και τον έβαλαν στην εθνική και του έδωσαν κατευθείαν ελληνική ταυτότητα μόνο και μόνο για να παίξει στην ομάδα του μπάσκετ. Αλλά φαίνεται πως ο Θεός είναι Έλληνας γιατί στο τρίτο παιχνίδι που έπαιξε χάσαμε και δεν έβαλε ούτε ένα πόντο», ανέφερε και συνέχισε:

«Mα δεν έκανα τα αδέρφια του και τους γονείς του Έλληνες. Δηλαδή εάν τους σταματούσε ένας αστυνομικός όπως βγαίνανε από τον Σαμαρά έπρεπε να τους βάλει στην κλούβα για να τους πάει στην Καλογρέζα. Έδωσαν μόνο σε αυτόν (σ.σ υπηκοότητα). Που ακούστηκε να καλεί ο πρωθυπουργός κάποιους που είναι παράνομα στη χώρα».

Για τον πρόεδρο των Milwaukee Bucks είπε: «Συμπτωματικά διάβαζα την πολιτική σκοπιμότητα που τον βάλανε στο νούμερο15 των draft του NBA. Ο πρόεδρος των Milwaukee Bucks είναι όχι μόνο φανατικός Εβραίος και σιωνιστής αλλά και μεγάλος και δραστήριος ακτιβιστής αντιφασίστας. Και ξαφνικά βρήκε έναν Νιγηριανό από την Ελλάδα και το έβαλε εκεί. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία».


Μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του νεοναζιστικού κόμματος ανακοίνωσε πως η Χρυσή Αυγή θα κατεβάσει υποψήφιους δημάρχους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά και ανέφερε πως ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος στην Αθήνα. «Το έχω πει, κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι ο υποψήφιος για την Αθήνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
tvxs