Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Κωνσταντοπούλου:Νέα τροπολογία υπόθαλψης για τον Πρόεδρο της ΕΛ.ΣΤΑΤ.


Σε «αιχμηρή» δήλωση προχώρησε η βουλευτής και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, για τη νέα κυβερνητική τροπολογία «προστασίας και υπόθαλψης του διωκόμενου σε βαθμό κακουργήματος Προέδρου της ΕΛ.ΣΤΑΤ.».

«Από την έναρξη της θητείας της, η κυβέρνηση και οι επιτελείς της, με καταιγισμό πολιτικών επινοήσεων, αντισυνταγματικών πράξεων νομοθετικού περιεχομένου και μεθοδεύσεων πολιτειακής διολίσθησης και κοινοβουλευτικής εκτροπής κατασκευάζουν την παραδημοκρατία των μνημονίων και φιλοτεχνούν το παρασύνταγμα μιας αποικιακού τύπου επιτήρησης και υποταγής.

Κυβέρνηση, υπουργοί και πάσης φύσεως εντεταλμένοι-λεγεωνάριοι της τρόικας συστηματικά επιστρατεύουν την πατέντα Βενιζέλου για αναδρομική άρση του αξιοποίνου κακουργηματικών πράξεων και για κατοχύρωση της ασυλίας και ατιμωρησίας για εαυτούς και αλλήλους, που εγκληματούν σε βάρος του δημοσίου.

Από την ασυδοσία και τη διευκόλυνση της συναλλαγής, περνούν πανηγυρικά στην παροχή προστασίας, στην υπόθαλψη, στη νομοθετική θωράκιση της διαφθοράς, στη «θεσμική» κατοχύρωση της διαπλοκής και των διαπλεκομένων, στη νέα γενεά σκανδάλων. Την ώρα που η χώρα είναι κρεμασμένη ανάποδα, τα πάρτι διαπλοκής-διαφθοράς οργιάζουν με οικοδεσπότες τους ασκούντες την κυβερνητική εξουσία, λεγεωνάριους της παρακμής και αργυραμοιβούς της τρόικας.

Ας μην ξεχνούν, όμως, ότι τα αδικήματά τους είναι αδικήματα σε βάρος της χώρας και του πολιτεύματος και κάθε προσπάθεια παραγραφής ή διασφάλισης της ατιμωρησίας αποκρούεται ρητά από τις διατάξεις του σχετικού κεφαλαίου του Ποινικού Κώδικα».



Read more: http://www.newsbomb.gr/