Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Φέτος ο πιο ζεστός χειμώνας του αιώνα!


Με την συνδρομή Σαμαρά - Βενιζέλου 
και την ευλογία της Μέρκελ
Παρά τις προδοτικές προσπάθειες των δυνάμεων που θέλουν να βγάλουν την Ελλάδα από την Ευρώπη και να την προσδέσουν σε άλλη ήπειρο, η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, με την απεριόριστη βοήθεια του αντιπροέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου, κατάφερε να κλείσει πεντάμηνη συμφωνία με τη διαχειριστική αρχή των ηπειρωτικών μεταβολών ώστε η πατρίδα μας, η ομορφότερη χώρα του κόσμου στην οποία ζει ο καλύτερος λαός του γαλαξία, να παραμείνει στην Ευρώπη. Η συμφωνία έχει ουρά πενήντα προαπαιτούμενα, όπως η εξάντληση της τετραετίας, το να κερδίσει τις ευρωεκλογές του Μαίου το κόμμα της Ενωμένης Δεξιάς και τη μείωση του κατώτερου μισθού στα 300 λέβα.

Όμως τα καλά νέα δεν έχουν τελειωμό με την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, πάντα με την απεριόριστη βοήθεια του αντιπροέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου… Σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου ο πρωθυπουργός στο ταξίδι του στο Ισραήλ θα κλείσει μονοετές συμβόλαιο με τη διαχειριστική αρχή του ψοφόκρυου ώστε το φετινό χειμώνα να παραχωρήσει τα δικαιώματα της, για την Ελλάδα, στη διαχειριστική αρχή του καύσωνα και ο φετινός χειμώνας να είναι ο πιο ζεστός του αιώνα! Σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου αυτή η συμφωνία βάζει τέλος στο σχέδιο του αστείου του Τσίμπλα να προκαλέσει πολιτική κρίση βάζοντας μερικούς δικούς του να καούν ζωντανοί από μαγκάλια ή να πεθάνουν στο δρόμο από το κρύο.

Στη Συγγρού, με κάτι λεφτά που περίσσεψαν από τα μαύρα ταμία της Siemens, προχώρησαν στην παραγγελία βερμούδων και σαγιονάρων που θα μοιραστούν στους οπαδούς του κόμματος της Ενωμένης Δεξιάς ώστε στο «Ελ. Βενιζέλος» μία λαοθάλασσα με βερμούδες και σαγιονάρες να υποδεχτεί το νέο μας εθνάρχη. Το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας, εν αναμονή της απογείωσης της ελληνικής οικονομίας την οποία προβλέπει με σαφήνεια ο προϋπολογισμός του 2014, θα μετονομαστεί σε «Αν. Σαμαράς». Για να μην παρεξηγηθεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης το αεροδρόμιο «Μακεδονία» θα μετονομαστεί σε «Κριστ. Λαγκάρντ».

Δαιμόνια δικός σας, Πίκος Απίκος