Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Τι ξέρει η Λούκα για τον Βενιζέλο;


Οξύτατη επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού, Κ. Σημίτη, αλλά και κατά του ιδρυτή του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκη εξαπέλυσε από το κανάλι "Ε" η πρόεδρος της Κοινωνικής 
ΣυμφωνίαςΛ. Κατσέλη. Η πρώην υπουργός χαρακτήρισε τον Κ. Σημίτη "μοιραίο πρόσωπο για το ΠΑΣΟΚ", καταλογίζοντάς του "μεγάλη ευθύνη για τη φούσκα του υπερχρέους".

Σημειωτέον ότι η Λ. Κατσέλη εξαπέλυσε βολές και κατά του Στ. Θεοδωράκη, χαρακτηρίζοντας το Ποτάμι ως "απολιτικό μόρφωμα". "Αυτά τα απολιτικά μορφώματα εμένα με φοβίζουν", είπε χαρακτηριστικά η επικεφαλής της Κοινωνικής Συμφωνίας.

"Για να είμαι δίκαιη, αυτό το χρέος επιδεινώθηκε επί των ημερών του Κ. Καραμανλή", συνέχισε, ενώ από τα πυρά της δεν ξέφυγε και ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος. "Δε θα απορήσω αν φύγει για την Ευρώπη, τελειώνει το πολιτικό του μέλλον στην Ελλάδα", εκτίμησε, κατηγορώντας τον πως έχει μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ "σε συνιστώσα της Ν.Δ.".

Πάντως, με δεδομένες τις γνωριμίες της Λ. Κατσέλη στην Ευρώπη, αρκετοί αναρωτήθηκαν "αν ξέρει κάτι", καθώς κατά καιρούς βγαίνουν στον αφρό σενάρια που θέλουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να μετακομίζει στις Βρυξέλλες και, μάλιστα, στο Κολλέγιο των Επιτρόπων. Βεβαίως, ακόμη και προχθές, η Χαριλάου Τρικούπη διέψευσε διαρρήδην τα σχετικά σενάρια, όμως στην πολιτική τα "είπα-ξείπα" είναι πολύ συχνά. Ειδικά αν μιλάμε για τον Ευ. Βενιζέλο...
http://www.avgi.gr/