Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Στην κόκκινη μηλιά αδελφές μου!..


Γιώργος Χατζηδημητρίου, από το Ποντίκι

Η συζήτηση στη Βουλή για την ημέρα μνήμης του Ποντιακού Ελληνισμού και τη γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, αμαυρώθηκε από το θλιβερό παραλήρημα της Χρυσής Αυγής.
Με επικεφαλής τον κοινοβουλευτικό της εκπρόσωπο, Χρήστο Παππά, λάτρη του Αδόλφου και υμνητή της προδοτικής χούντας που πούλησε τον Κυπριακό Ελληνισμό και προκάλεσε τον τελευταίο εθνικό ακρωτηριασμό, η νεοναζιστική οργάνωση βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί συλλήβδην στον πολιτικό κόσμο, καταλογίζοντας διαχρονικά στις ελληνικές κυβερνήσεις «τουρκόφιλη πολιτική του ραγιά» και χαρακτηρίζοντας «πράκτορες και τουρκόσπορους» τους βουλευτές της μουσουλμανικής μειονότητας.

Στο τέλος της συζήτησης, από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ ο Δ. Παπαδημούλης ζήτησε να εξεταστεί το θέμα στην Διάσκεψη των Προέδρων, ενώ ανταπαντώντας ο Η. Κασιδιάρης ζήτησε να φύγουν από την Επικράτεια «όσοι προσκυνούν τον Κεμάλ»και πρόσθεσε ότι πάγια θέση της Χ.Α είναι ότι η Κωνσταντινούπολη ήταν και θα είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Ξέχασαν οι «λεβέντες» της Χ.Α αυτό που τους υπενθύμισαν σκληρά την περασμένη εβδομάδα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Ότι δηλαδή οι ιδεολογικοί πρόγονοί τους, ήταν αυτοί που «υποδεχόμενοι» στον ελλαδικό χώρο τους πρόσφυγες, τους φώναζαν «τουρκόσπορους» και «γιαουρτοβαφτισμένους» κι αποκαλούσαν τις γυναίκες τους «παστρικές»…