Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης.


Τελικά έχουν και οι ερωτήσεις στον Δήμαρχο την πλάκα τους.
Για το πρόβλημα της ποιότητας του νερού στον Κούκο τον ρωτήσαμε και μας απάντησε για την  ανόρυξη  γεώτρησης ύδρευσης του Κ. Αγιάννη και επειδή παράλληλα τον ρωτήσαμε τι γίνεται με το νερό της Μόρνας και γιατί δεν υδρεύεται από εκεί ο Κούκος, και μας απάντησε για το θέμα της αποχέτευσης σε Ν. Τραπεζούντα και Κ. Αγιάννη. Μήπως την επόμενη φορά θα πρέπει να τον ρωτήσουμε για το χοιροστάσιο της Σεβαστής για να μας απαντήσει για το νερό του Κούκου; Περιμένουμε προτάσεις.
Α ναι και για το  ζήτημα λήψης  μέτρων προστασίας από συσσώρευση υδρόθειου στις  δεξαμενές του Κούκου και άλλων περιοχών μας απάντησε ότι έστειλε προτάσεις στο Υπουργείο για να εξεταστεί αν η περιοχή έχει φυσικό αέριο.
Εδώ να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος του Κούκου στην προσπάθειά του να ελέγξει την δεξαμενή ύδρευσης του Κούκου άναψε τον αναπτήρα για να δει μέσα και έγινε έκρηξη από το υδρόθειο της γεώτρησης με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα και να νοσηλεύεται στην εντατική του ΑΧΕΠΑ.
Και φυσικά όλως τυχαίως "ξέχασε" να μας απαντήσει στην ερώτηση μας για τους παιδικούς σταθμούς που ανήκουν στην δημοτική επιχείρηση  ΔΗΚΕΔΗΚ.