Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Άδεια δόμησης στην «Ελληνικός Χρυσός»... διατάσσει ο υπηρεσιακός υπουργός - Δείτε το έγγραφο






Αδεια δόμησης για το φαραωνικών διάστάσεων εργοστάσιο στις Σκουριές στην Ελληνικός Χρυσός από το... παράθυρο και μάλιστα την ύστατη στιγμή επιχειρεί να εξασφαλίσει η κυβέρνηση. Μετά τις απειλές στελεχών της «Ελληνικός Χρυσός» τις τελευταίες μέρες προς τον προϊστάμενο της πολεοδομίας του δήμου Αριστοτέλη και την κατάληψη της Πολεοοδομίας του Δήμου Αριστοτέλη από τραμπούκους της εταιρείας , έρχεται ο υπηρεσιακός αναπληρωτής υπουργός και διατάσσει τους υπαλλήλους του δημοσίου να «τελειώσουν» την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, με έγγραφο που δημοσιεύει τοwww.stokokkino.gr αποκαλύπτεται πως ο υπηρεσιακός αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ταγαράς, διατάσσει χωρίς να έχει την αρμοδιότητα, υπαλλήλους της Πολεοδομίας του δήμου Αριστοτέλη να χορηγήσουν άδεια δόμησης κτηριακών εγκαταστάσεων (για το εργοστάσιο εμπλουτισμού) στην εταιρία «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις απειλές στελεχώς της εταιρίας που την περασμένη εβδομάδα πήγαιναν καθημερινά στο γραφείο του προϊσταμένου της Πολεοδομίας, απειλώντας τον ότι αν δεν εκδώσει την άδεια πριν από τις εκλογές θα τον καταγγείλουν στον εισαγγελέα διαφθοράς.




http://alterthess.gr/