Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Το βίντεο που αποδεικνύει ότι ο ρατσισμός …διδάσκεται!



Το Ποντίκι Web

Ο μικρός Tyler, έλειψε για μία εβδομάδα από το νηπιαγωγείο, λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας, δείτε πως τον αντιμετώπισαν οι συμμαθητές του όταν επέστρεψε. Το βίντεο το δημοσίευσε ο κωμικός Shawn Harris, για να αποδείξει ότι ο ρατσισμός είναι απόλυτα κοινωνικό προϊόν και τα παιδιά εάν δεν υποστούν πλύση εγκεφάλου δεν διαχωρίζουν τους φίλους τους ανάλογα με το χρώμα του δέρματος.



Με το που ο μικρός Tyler, μπήκε στην αίθουσα του νηπιαγωγείου του, μία χορωδία από παιδικές φωνές άρχισε να ακούγεται και τα μικρά παιδιά ενθουσιασμένα από την επιστροφή του φίλου τους, έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν.

Ο κωμικός Shawn Harris, που ανέβασε το βίντεο στο ίντερνετ, σχολίασε ότι αυτό το βίντεο αποδεικνύει ότι ο ρατσισμός διδάσκεται, αυτά τα μικρά στιγμιότυπα μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε εμείς οι ενήλικες πρόσθεσε ο γνωστός κωμικός.

Το βίντεο έχει βρει εντυπωσιακή ανταπόκριση από τους χρήστες του ίντερνετ, πολλοί έγραψαν ότι αυτό το βίντεο τους έκανε να δακρύσουν και κάποιος υποστήριξε ότι ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερο μέρος εάν όλοι μπορούσαμε να συμπεριφερθουμε όπως αυτά τα παιδιά.