Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Οι χρυσαυγίτες ευρωβουλευτές που διορίζουν ο ένας τα παιδιά του άλλου και ο Αλέξανδρος Λύρης


O χρυσαυγίτης που επιτέθηκε πρόσφατα σε άνδρα των ΜΑΤ διορίστηκε επιστημονικός 
συνεργάτης του ευρωβουλευτή της Χρυσης Αυγής Φουντούλη, παρέα με τα παιδιά των νεοναζί 
ευρωβουλευτών!
Απίθανα κι όμως αληθινά πράγματα γίνονται στην ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής. Φαίνεται ότι οι εκπρόσωποι της ναζιστικής ακροδε­ξιάς στη χώρα μας το εννοούν όταν λένε ότι... βάζουν την οικογένεια πάνω απ’ όλα.

Επειδή, λοιπόν, δεν μπορούσε ο κάθε πατέρας να προσλάβει την κόρη του, εφάρμοσαν την εξ'ής μεθοδο: Ο Γιώργος Επιτήδειος προσέλαβε την κόρη του Λευτέρη Συναδινού, Θεοδότα. Ομως, για να μη γίνει εντελώς προκλητικό, συμφώνησαν, και την κόρη του Επιτήδειου, Μάρθα, δεν την προσέλαβε ο Συναδινός, αλλά ο τρίτος εκ των ευρωβουλευτών του κόμματος Λάμπρος Φουντούλης.

Στους διαδρόμους των Βρυξελλών ψάχνουν τώρα όλοι να ανακαλύψουν ποιον συγγενή, φίλο ή συνεργάτη του Φουντούλη προσέλαβε ο Συναδινός, ώστε να είναι ολοκληρωμένη και ισορροπημένη η απίστευτη τριγωνική σχέση που σκαρφίστηκαν οι απίθανοι ευρωβουλευτές.

Και για να μη μείνει παραπονεμένο και το κόμμα και ίσως για να μην αρχίσουν οι εσωκομματικές γκρίνιες, προσέλαβαν και δύο στελέχη που ήταν υποψήφιοι ευρωβουλευτές: ο κ. Επιτήδειος τον Κωνσταντίνο Μποβιάτσο και ο κ. Φουντούλης τον Αλέξανδρο Λύρη (πληροφορίες: iefimerida.gr).

Ο τελευταίος... διέπρεψε έξω από το Εφετείο κατά τη μεταγωγή του “Αρχηγού”, ρίχνοντας στο έδαφος έναν άντρα των ΜΑΤ. Όπως αναφέρει ειρωνικά το jailgoldendawn.wordpress.com, από εκείνη τη στιγμή (για να χρησιμοποιήσουμε τη δημοσιογραφική αργκό), η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη! Δυστυχώς όμως ακόμα (για να χρησιμοποιήσουμε την αστυνομική αργκό), ουδέν ανευρέθη. Και πού να ανευρεθεί; Σε λάθος κατευθυνση ψάχνουν “τα λαγωνικά της ΕΛΑΣ” (αυτό είναι κοινό, ανήκει στην δημοσιογραφικοαστυνομική αργκό). Ο Λύρης δεν είναι πια στην Αθήνα! Είναι στις Βρυξέλλες!



left.gr