Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

"Καταθέστε τη γνώμη σας". Η δημοτική αρχή καλεί τους Χαϊδαριώτες σε λαϊκές συνελεύσεις στις γειτονιές




Τηρώντας τις δεσμεύσεις του, ο Μιχάλης Σελέκος ενεργοποιεί τις λαϊκές συγκεντρώσεις στις συνοικίες της πόλης, ζητώντας από τους δημότες να εκφράσουν τις απόψεις τους για τη διαμόρφωση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου.
Από πολιτικής άποψης, έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο βαθμός της συμμετοχής του κόσμου και οι προτάσεις που θα κατατεθούν. Ακόμη, ο τρόπος που θα διαχειριστεί η δημοτική αρχή αυτό το υλικό.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου είναι η εξής:

Στα πλαίσια της συζήτησης με τους πολίτες του δήμου μας, για να αναδεικνύουμε τα οξυμένα προβλήματα και να διεκδικήσουμε από κοινού της επίλυσή τους, η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου καλεί όλους τους Χαϊδαριώτες, τους Φορείς της πόλης μας, εργαζόμενους, νέους, ανέργους, συνταξιούχους, σε συγκεντρώσεις – συζητήσεις στις συνοικίες, για την διαμόρφωση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου για το 2015.

Προκειμένου να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα παρεμβάσεων που θα δώσει λύσεις σε βασικά προβλήματα της πόλης μας, αντιπαλεύοντας μαζικά - συλλογικά - αγωνιστικά τις δυσκολίες, που δημιουργούν η αντιλαϊκή πολιτική των Κυβερνήσεων της Ε.Ε. και των μονοπωλίων.

Πρόγραμμα λαϊκών συγκεντρώσεων – συζητήσεων:
• Πέμπτη 23/10 ΚΑΠΗ Γρηγορούσας 7μ.μ.
• Παρασκευή 24/10 Δαφνί,6ο Δημοτικό Σχολείο 7μ.μ.
• Τετάρτη 29/10 ΚΑΠΗ Δάσους 7μ.μ.
• Πέμπτη 30/10 Κουνέλια ,Εκκλησία Αγίας Μαρίνας 7μ.μ.
• Κυριακή 2/11 Αφαία,Γραφεία Συλλόγου 11π.μ.
• Δευτέρα 3/11 Κέντρο - Αστυθέα – Ελαιώνας (Αίθουσα Δημαρχείου) 7μ.μ.

Καλούμε όλους τους δημότες να δώσουν το παρόν, να συνδιαμορφώσουν ένα πλαίσιο διεκδίκησης και πάλης που θα ανταποκρίνεται στις λαϊκές ανάγκες.

http://xaidarisimera.blogspot.gr/