Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Φθάνει η ώρα της δικής μας κρίσης



Της Μιχαλούς

Το ρολόι κτύπησε… Η ώρα των εκλογών σήμανε για τις 6 Μαίου και οι παραμυθάδες μας σηκώνουν τα μανίκια ψηλά και πιάνουν πάλι δουλειά. Βγαίνουν παγανιά με τις γνωστές τους μεγαλοστομίες ώστε αυτή τη φορά να  μας υπνωτίσουν για τα καλά.

Σκοπός τους είναι να επηρεάσουν την κρίση μας, να μας μπερδέψουν και κυρίως να μας κάνουν να ξεχάσουμε και να αποσπάσουν για άλλη μια φορά την λαϊκή βούληση πριν οι συνέπειες των μνημονίων μας μέσα, γίνουν ορατές… Ήρθε η στιγμή λοιπόν που ο καθένας μας θα διαλέξει το παραμύθι που θέλει να ακούσει!!!

Θα ακούσουμε για άλλη μια φορά τις γνωστές λαϊκές τους  ατάκες περί ανταγωνιστικότητας, εξάλειψης της φοροδιαφυγής, θα μας ζαλίσουν το κεφάλι με σχέδια για  προγράμματα ανάπτυξης  και άλλα τέτοια ωραία… Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή. Τα μνημόνια θα συνεχίζονται, οι συντάξεις θα συρρικνώνονται, η ανεργία θα εκτοξεύεται και δεκάδες νοικοκυριά μέρα με τη μέρα θα τινάζονται στον αέρα.

Έτσι πλέον οι εγκλωβισμένοι νεοέλληνες  θα ζήσουν στο πετσί τους  την εξαθλίωση με την εξαφάνιση του χρήματος από τις τσέπες τους ώστε να ενισχύονται οικονομικά οι κουμανταδόροι μας.

Και μην ξεγελιέστε μπορεί να τσακώνονται για το θεαθήναι, ωστόσο έχουν ήδη μοιράσει τις καρέκλες τους…

 Από το ποντίκι