Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μίχου σε ένα ακόμα δι ενεργειών μου

Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας στην Κατερίνη

Με την υπογραφή  από τη γενική γραμματέα Ισότητας των Φύλων Μαρία Στρατηγάκη και 25 δημάρχων της χώρας, προγραμματικών συμβάσεων για τη δημιουργία ισάριθμων δομών-ξενώνων στους δήμους για τις κακοποιημένες γυναίκες, ολοκληρώνεται το δίκτυο των 60 συμβουλευτικών κέντρων που δημιουργούνται στη χώρα με στόχο την καταπολέμηση όλων των μορφών βίας κατά των γυναικών (ενδοοικογενειακή βία, σεξουαλική παρενόχληση, βιασμός, εμπορία και διακίνηση [trafficking], πορνεία κλπ.).

    Το συμβουλευτικό κέντρο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 23/3/12  ( μειοψήφησε η παράταξη του κ. Σαλπιστή)  χωρίς να χρειαστούμε την βοήθεια κανενός βουλευτή άλλωστε ήταν αίτημα του γυναικείου κινήματος από χρόνια.

Έρχεται όμως  σήμερα να το κάνει δι ενεργειών μου η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  κ. Μίχου αποστέλλοντας σχετικό Δελτίο Τύπου ( που δημοσιεύεται χωρίς υπογραφή ) σημειώνοντας στο τέλος και  σε τρίτο πρόσωπο σας παρακαλώ, μιλώντας για τον εαυτό της!!:«Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι η κ. Μίχου είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα μετά την δημοσίευση της σχετικής πρόσκλησης». Το πότε, που και πως, δεν χρειάζεται να αναφερθεί από το Δελτίο Τύπου.
Αρκεί η διαβεβαίωση της κ. Βουλευτού στο δελτίο της προς ιθαγενείς. Και μια φωτογραφία άνευ στοιχείων.