Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Θρίλερ με το ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα - Δεν βρίσκει υποψήφιους!

Πριν από δύο χρόνια το ΠΑΣΟΚ είχε 17 αιτήσεις για το ψηφοδέλτιο στη Φθιώτιδα και γενικά γινόταν "σκοτωμός" για το ποιοι θα καταλάβουν τις θέσεις. 

Σήμερα λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία από τα 7 ονόματα που πρέπει να καταθέσει στο Πρωτοδικείο Λαμίας έχει μόνο 5 αιτήσεις. Αυτές των 3 βουλευτών (Αντωνίου, Μπατζελή, Τσώνη) και 2 ακόμη, που ουσιαστικά επιστρατεύθηκαν. Είναι αυτές της Γεωργίας Σωτηροπούλου, αγρότισσας από τον Δομοκό και του Βασίλη Πασλή από τη Λαμία, που είναι και μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. 

Πριν από λίγο ενημερωθήκαμε ότι κλείδωσε και ο έκτος υποψήφιος για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Είναι ο Σάββας Γουλόπουλος του Ευσταθίου, που βρίσκεται Θεσσαλονίκη και ουσιαστικά επιστρατεύθηκε και αυτός, ενώ όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες σε λίγη ώρα θα κλείσει το ψηφοδέλτιο και με την 7η υποψηφιότητα.


Τις τελευταίες ημέρες έχει υπάρξει απίστευτο παρασκήνιο, έχουν γίνει πολλές προτάσεις και έχουν ασκηθεί πολλές πιέσεις σε κομματικά στελέχη και "συντρόφους", αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Έτσι φθάσαμε στο σημείο απόψε τα μεσάνυχτα να λήγει η προθεσμία και να έχουν κλείσει τα ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια, εκτός από τη Φθιώτιδα.

Είναι περιττό βέβαια να περιγράψουμε ότι κάποια στελέχη που έχουν επιφορτισθεί από την Ιπποκράτους αυτή την ευθύνη είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, ενώ λόγω των πολλών αρνήσεων κάποιοι μιλούν ακόμη και για σαμποτάζ στη νέα ηγεσία του κινήματος.

Μέσα σε αυτό το κλίμα έρχεται αύριο το απόγευμα στη Λαμία να μιλήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.     το ποντίκι 20/4/2012