Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Προβοκάτσια άνευ προηγουμένου με το… mail της Capital




Για προβοκάτσια άνευ προηγουμένου κάνουν λόγο στο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το mail που φέρεται να απέστειλε ο επικεφαλής του fund Capital, στο οποίο ο «αποστολέας» χαρακτηρίζει «ανέκδοτο» το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «όσοι βγήκαν από τις συναντήσεις με τους κ.κ. Σταθάκη και Μηλιό θέλουν να πουλήσουν τα πάντα στην Ελλάδα», κι ότι τυχόν αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ θα επιφέρει φαινόμενα αντίστοιχα με τα όσα συνέβησαν στην Κύπρο, Βank run, περιορισμούς στις καταθέσεις, έξοδο εταιριών από την Ελλάδα.

Από την Κουμουνδούρου σημειώνουν ότι εκπρόσωπος από το εν λόγω fund δεν ήταν καν παρών στις επαφές που είχαν οι Γιώργος Σταθάκης και Γιάννης Μηλιός στο Λονδίνο.

Παράλληλα, ανώτατο στέλεχος της Κουμουνδούρου τονίζει ότι «μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι η «διαρροή» προέκυψε ακριβώς την ώρα που επισημοποιήθηκε το πλήρες αδιέξοδο στις συνομιλίες της ελληνικής αντιπροσωπείας με την τρόικα στο Παρίσι, γεγονός που σηματοδοτεί νέα μέτρα – όχι διαρθρωτικά αλλά περικοπές – ύψους 2 δισ. ευρώ, όσο δηλαδή εκτιμούν οι δανειστές το δημοσιονομικό κενό για το 2015».

Μάλιστα, από το ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν ότι ενώ χθες παρουσίαζαν στελέχη της Κουμουνδούρου να ισχυρίζονται ότι δεν θα κάνουν αυτά που λένε στο εσωτερικό με στόχο να πείσουν το ελληνικό εκλογικό σώμα, σήμερα «αλλάζουν τροπάριο», περνώντας στην ακριβώς αντίθετη πλευρά, ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του, κάνοντας λόγο για «μονταζιέρα» με τη βοήθεια συγκεκριμένης τράπεζας.

Μετά το iefimerida τώρα και το action24 στο δρόμο της λάσπης και της προβοκάτσιας, θα ακολουθήσουν και άλλοι μέχρι τις εκλογές;


Σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε και ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Σήμερα η γραμμή άλλαξε. Χτες θα παραδίδαμε τα πάντα, σήμερα θα καταστρέψουμε τα πάντα. Παραζάλη στα επιτελεία.


Το περίεργο e-mail με τα πάρα πολλά ορθογραφικά λάθη δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα newmoney.gr και εμφανίζει ως αποστολέα τον επικεφαλής του fund Capital, Joerg Sponer.

http://www.tribune.gr/